Gastenboek

Vakantie Moraira zomer 2010

Volop genoten van Casa Alicia, het onmisbare verkoelende zwembad en een compleet ingericht huis wat onze verwachtingen overtrof! Het stadje Moraira is gezellig vertoevenen en de omgeving is prachtig. Met de goede zorg en leuke tips van Jan hebben wij een heerlijke onbezorgde vakantie gehad. Namens ons allen nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid, Rob, Loeki en de kinderen

Fam. Broekhoff

Genieten met een grote G

Wij verbleven in Casa Alicia van 11-7 t/m 25-7-2009. Onze dagindeling was als volgt: Om 10 uur opstaan, na een goede nachtrust op uitstekende matrassen. Even douchen en daarna uitgebreid ontbijten aan de lange tafel op het achterterras. Dutje doen in de hangmat onder de palmboom (hoe vreselijk). Een siesta cocktail drinken, een paar baantjes in het zwembad, wat lezen, nog een paar baantjes in het zwembad etc. Tegen 5 uur naar het strand en lekker in de golven zwemmen. Thuis afspoelen bij de buitendouche, aankleden en op naar Moraire om weer te kiezen uit 1 van de vele goede eetgelegenheden. Daarna nog even in het gezellige stadje rondneuzen en als afsluiting een ijsje eten bij de Italiaanse ijstent. Thuis gekomen, genieten van alles wat de Casa te bieden heeft. Kortom het was FANTASTISCH. George en Maïté bedankt voor jullie gastvrijheid tijdens onze kennismaking en Juan en eega bedankt voor jullie goede zorgen tijdens ons verblijf in Spanje.

Cees, Marie en Jesse Pol

Voor herhaling vatbaar

Wij komen al pakweg 11 jaar in Casa Alicia en dat is niet omdat er op de rest van de wereld geen andere mooie plekjes zijn. Nee, het is omdat wij ons hier inmiddels helemaal thuis voelen. Zalig, als we er weer zijn: alles hetzelfde! Alleen eens een nieuwe keuken of een groter zwembad, that’s it. Alsjeblieft verder niets aan veranderen, Sjors en Maité! Heerlijk, die privacy, het zwembad, slenteren naar het dorp, terrasje, winkeltje, enzovoort. In juni zijn we ook weer geweest. En elke keer zeggen we weer: volgend jaar toch iets anders. Dat gaat wellicht weer niet lukken, want het was weer fantastisch. Waarom zou je dan iets anders zoeken?!

Annelies en Hessel

Geweldig !!!

Geweldig verblijf in Casa Alicia te Moraira gehad. Prachtig huis met een prima zwembad, grote tuin en alle comfort aanwezig ! Beslist aan te raden. Moraira is een heel gezellig stadje, volop vertier, lekker klimaat.

Wim en Ria

Vakantie Moraira

Wij verbleven in Casa Alicia de laatste 14 dagen in augustus 2008. Alle ingrediënten daar aanwezig voor een prachtige vakantie: stralend weer, strand en Moraira op loopafstand van het huis. Het huis zelf is ons uitstekend bevallen: goede locatie, goede inrichting en alles aanwezig wat je nodig hebt, ook als je zelf wilt koken (wat minder vaak gebeurde omdat Moraira een keur aan -goede en betaalbare-restaurants en eetgelegenheden biedt). Ook meer dan voldoende winkels in de buurt voor alle nodige inkopen.

Daarbij niet alleen een compliment voor de eigenaars, maar ook voor de beheerder, Jan Dijkhoff – uiterst vriendelijk, uiterst correct en bijzonder behulpzaam. Kortom: wij hebben van een uitstekende vakantie genoten. Zeker voor herhaling vatbaar! Onze dank.

Jayne, Serge & kinderen

Voor herhaling vatbaar

Casa Alicia is een prachtige, op Nederlandse wijze ingerichte, vrijstaande villa. De zonnebedden rondom het zwembad lachen je toe. Het centrum van Moraira is op loopafstand. Een must is om het prachtige achterland te ontdekken met schilderachtige dorpjes en groene wijnvelden. Al met al, we hebben in casa Alicia een heerlijke vakantie gehad en voor herhaling vatbaar.

Henry en Marian  

Wij wilden eigenlijk helemaal niet naar huis

We hebben een geweldige 10 dagen gehad. Jan stond ons op te wachten bij het huis en heeft ons wegwijs gemaakt in het huis en in de omgeving. Heerlijk huis met alles er op en er aan. Zelfs strandlakens, een wasmachine en droger binnen handbereik. In de tuin is de keuze reuze…je kunt zitten en liggen waar je wilt en het is overal even mooi. Je kunt zelfs de vruchten uit de tuin eten (Nispels) die zijn heerlijk. Het water was helaas een beetje koud, maar onze dochter heeft er toch in gezwommen.

Verder heeft het huis alles wat je thuis ook nodig zou hebben dus wij wilden eigenlijk helemaal niet naar huis.

Het plaatsje is erg dichtbij en gezellig met de winkeltjes en terrasjes. In de haven liggen leuke boten om naar te kijken. Al met al komen we zeker weten terug…….Jan ook heel erg bedankt voor de goede zorgen….

Fam. Van den Bemt